Videoer af Dyrlæge Mette 

Her er nogle videoer, som jeg har arbejdet på, og som kan gavne dig og dit kæledyr. 

Hvordan besøger man en dyrlægeklinik? 


Jeg har sammen med min gode ven, adfærdsinstruktør Gitte Westen Breaum, lavet denne lille video om hvordan man kan træne hunden og som ejer forholde sig, når man skal til dyrlægen med sin hund. Så hunden, ejeren og dyrlægen får den bedst mulig oplevelse med besøget.

Her er nogle gode råd og du må meget gerne dele videoen, hvis du synes at andre kan få glæde af den.

Negleklip af hunde


Jeg har lavet en video om negleklip på hunde. Både teori og praksis og nogle gode råd som jeg håber I kan få glæde af 😍 så se med hvis I har lyst 😊 Husk lyd - da jeg jo snakker hele tiden undervejs og forklarer 

Hvordan børster man tænder på hunde?


Jeg vil gerne slå et slag for god mundhygiejne og tandbørstning af vores hunde, da især de små hunderacer tit er ekstra disponeret for tandsten og paradentose, med løse tænder, tandkødsbetændelse og smerter til følge.


Jeg var en weekend på hundeudstilling i Vejen med min gode ven og opdrætter af malteser Manon W. Lauritsen, og jeg fik lov at optage denne lille video af hvordan han børster tænderne på sine hunde hver dag. Som I kan se har de øvet sig, men det er for at vise at det altså KAN lade sig gøre at få børstet de tænder 😊👍🏼 hvad med jer - hvad gør I for at holde hundens tænder sunde?