Om klinikken 

Min klinik til mindre husdyr er ikke så stor, men til alle almindelige ting som vaccinationer og sundhedseftersyn, tandrensninger, sterilisering af katte, kastrering af hunde, katte og kaniner, chipmærkninger, aflivninger osv osv  er mindre husdyr meget velkomne i min klinik. Hvis patienten kræver udstyr, som jeg ikke har på min klinik, så har jeg et rigtig godt samarbejde med mere specialiserede steder, så du altid kan føle dig tryg ved, at dit dyr får den bedst mulige behandling. 

Jeg indgår i et vagtsamarbejde, så derfor er det altid muligt at få fat på en dyrlæge døgnets 24 timer. Ring på 55 54 00 02 og aflyt telefonsvareren for info om, hvem man skal ringe videre til, hvis uheldet er ude.

Jeg gør meget ud af at dyr og deres ejere skal føle sig så trygge som muligt. Der er sjældent andre end én selv i vente området, da jeg kun tager 1 konsultation ind af gangen og der kun er mig som arbejder her. Jeg har også haft fokus på at skabe et så hjemligt og hyggeligt miljø som muligt i indretningen.