Om Dyrlæge Mette

Her kan du læse lidt mere om mig 

Mit navn er Mette Skov Rasmussen og jeg er født 2. juni 1978. Jeg er uddannet dyrlæge på Landbohøjskolen (KVL eller KU-Life som det hedder nu).

Under studierne har jeg været studievejleder en del år, da jeg godt kan lide at snakke med mennesker. Jeg anser mig selv som værende glad og udadvendt.


Jeg har en stor passion for de små hunderacer og i særdeleshed Malteser. Jeg har selv et et malteser opdræt (DKK kennelmærket Magic Mesra) med dertilhørende opdrætter uddannelse og hundeholder uddannelse gennem Dansk Kennelklub. Jeg er meget på udstillinger rundt omkring i både Danmark og resten af Europa med mine hunde.


Jeg ved meget om pelsarbejde og giver gerne gode råd omkring dette hvis pelsracer kommer på min klinik og jeg kan også hjælpe med dette, hvis det er gået i "hårknude" på enten hund eller kat 


Jeg bor med min datter, Silja, i huset ved siden af klinikken. 


Tidligere har jeg reddet i rigtig mange år, bl.a haft lusitano, spansk og islænder heste igennem tiden og lavet en del showridning, men dette er lagt på hylden nu til fordel for mit malteseropdræt. 


Jeg har bl.a hjemmesiden www.magic-mesra.dk og så er jeg adminstartor på den Facebookgruppe der hedder "Malteser Gruppen" som I kan besøge hvis I vil vide mere om mit hundehold. Alle links til disse steder, kan I se til venstre.